25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

Strabag a început reparațiile pe strada Ardealului!

Politică

Compania austriacă de construcții Strabag a început reparațiile pe strada Ardealului! Prima etapă este cea de compactare, a mai multor tronsoane de drum, acolo unde a fost introdusă rețeaua de apă și canal, zone care ar fi trebuit aduse la starea inițială de către constructorul Hidroconstrucția.

Cum aceste tronsoane de drum nu erau conforme pentru a intra la asfaltare, compania Strabag care a câștigat licitația de reabilitare străzi în municipiul Caransebeș, a ajuns la o înțelegere cu Hidroconstrucția a să se ocupe și de compactarea tronsoanelor de drum neconforme, ne-a explicat viceprimarul Bebe Felician Pasere:

De astăzi Strabag a început compactarea pe Ardealului, după care se va trece la asfaltarea propriu-zisă. Constructorul a promis că într-o săptămână Ardealului va fi asfaltată, eu spun că și în două săptămâni este bine, pentru că vedeți că vremea este ploioasă, mai este și această compactare pe care Strabag dorește să o facă ca la carte pentru a oferi garanție lucrării. Este vorba de 2.000 de m.p., de întărire a terenului, din cei 13.000 de metri pătrați, cât măsoară Ardealului. Noi am luat legătura, prin Poliția Locală și cu cetățenii care locuiesc pe strada Ardealului și dețin mașini, mai ales cei de la case că, doar câteva zile va fi un disconfort în ceea ce privește parcarea autoturismelor, nu vor putea parca și nu vor putea intra sau ieși cu mașina în/din curte. Ei vor fi anunțați cu o zi înainte pentru a avea timp să-și mute mașinile”, ne-a declarat viceprimarul Bebe Pasere.

Bebe Pasere spune că execuția lucrării pe Ardealului, este cuprinsă într-un proiect de reparații străzi mai amplu în municipiul Caransebeș, în paralel deja angajații Strabag au început lucrările de frezare, de pregătire pentru asfaltare a altor străzi, printre care Episcop Miron Cristea, până la trecerea de cale ferată, Târgului și Punții.

spot_img

Actualitate