24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Softronic Craiova va livra încă cinci locomotive în Suedia! Osiile acestor locomotive sunt făcute la Caransebeș

Politică

Softronic Craiova pregătește o livrare de 5 locomotive TransMontana pentru Green Cargo Suedia până la sfârșitul anului 2021. Osiile ce echipează aceste locomotive fiabile, produse de Softronic sunt fabricate în uzina Caromet Caransebeș!

În Suedia vor ajunge mai mult de 100 locomotive TransMontana în decursul anilor care vor urma. Green Cargo are prioritate la comenzi și, în funcție de finanțele disponibile, un număr de 5-9-12 sau mai multe locomotive pe an vor pleca în Suedia, potrivit romaniaferoviara.ro

Mulțumim partenerilor și tuturor colaboratorilor noștri pentru acest mic succes al unei industrii atât de mari în alte timpuri și le dorim colegilor de la Softronic Craiova mult succes în continuare. Suntem alături de voi”, anunță conducerea Caromet Caransebeș.

Contractul cu Softronic Craiova și dezvoltarea uzinei din Caransebeș este salutată și de Dumitru Cojocaru, fost director al societății ani de zile:

Mă bucură orice nouă realizare de la Caromet. O dovadă certă că mai are viitor. Nu e simplu, nici ușor sa asimilezi produse noi. Dar e obligatoriu pentru viitor. Mult succes întregului colectiv de la Caromet”, spune Dumitru Cojocaru.

spot_img

Actualitate