32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Florin Bogdea: „Nu vă mai emoționează nimic? nici măcar suferința oamenilor din spital?”

Politică

Florin Bogdea, omul care, de la numirea sa ca administrator public, s-a preocupat să atragă fonduri pentru proiecte de dezvoltare în municipiul Caransebeș, spune că „oamenii mor în spitale și guvernanții împart banii pe criterii politice!”, acuzând direct Guvernul Câțu care, parcă a uitat de municipiul de pe Timiș și Sebeș.

City managerul Florin Bogdea spune că s-au cerut 8 milioane de lei pentru proiecte de infrastructură și se aștepta ca suma să fie mult mai mică, dar chiar 0 lei alocare bugetară este strigător la cer, în condițiile în care municipalitatea din Caransebeș este singura care susține întreținerea Spitalului Municipal de Urgență, acum sufocat de cazurile grave de pacienți infectați cu Covid-19, care vin din tot Banatul de Munte și pentru care s-a preocupat să întocmească un proiect de construire a unui spital modular care să preia pacienții grav de Covid, proiect care este la început, având nevoie de toată susținerea.

Nu este normal ca Municipiului Caransebeș să primească zero lei la această rectificare bugetară. Vreau să la atrag atenția guvernanților de la nivel național și județean că la ATI sunt și simpatizanți liberali poate chiar și membrii de partid de-ai dumnealor, cum e posibil să nu dai un leu Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, în condițiile actuale de pandemie?! O dovadă clară că nu sunt interesați de oameni ci doar de interese politice. Nici în ceasul al doisprezecelea nu se trezesc! Păcat că s-a ajuns în situația aceasta. Nu vă mai emoționează nimic, nici măcar suferința oamenilor din spital? Noi, ca primărie facem eforturi pentru schimbarea părții electrice la ATI și în spital atât cu bani de la buget cât și prin fonduri europene, dar să ne ferească Dumnezeu de un incendiu ca la Constanța, că atunci nu știu ce vor spune guvernanții, cu siguranță că nu au nici o vină, doar că au păpat banii publici cu primăriile liberale, că doar avem spital și la Armeniș! Rușine domnilor…Rușine!”, declară city managerul Primăriei Caransebeș, Florin Bogdea.

spot_img

Actualitate