32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Se lucrează la foc continuu, la Băile Herculane! Infrastructura se dezvoltă

Politică

Proiectul de reabilitare infrastructură rutieră în orașul stațiune Băile Herculane este în plină dezvoltare! Primarul Cristian Miclău a urmărit turnarea primului strat de asfalt pe strada Trandafirilor.

Proiectul Reparații străzi și realizare parcare pe strada Trandafirilor – zona 1 are o investiție de 4.484.416 lei, din fonduri naționale. Proiectul va cuprinde refacerea părții carosabile, trotuarelor, parcajelor vechi, extinderea cu noi locuri de parcare, zonelor verzi, precum si iluminatul public în zona dintre blocuri – (zona 1) și de asemenea în spațiul situat în zona de blocuri ANL (zona 2) se va amenaja în plus și un loc de joacă pentru copii.

În aceste zile este în plină desfășurare campania de asfaltare în zona Trandafirilor, aseară efectuându-se operațiunea de turnare a primului strat de covor asfaltic. Cu acest prilej vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor pentru înțelegerea de care au dat dovadă, împreună demonstrăm că putem face lucruri bune și durabile în orașul nostru”, ne-a declarat Cristian Miclău.

spot_img

Actualitate