13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Felix Borcean, despre Ardealului: „Am așteptam mai mult după proceduri, dar lucrarea va fi de calitate!”

Politică

Apostrofat peste tot în spațiul public despre faptul că a promis din luna august că vor începe reparațiile pe strada Ardealului, Felix Borcean a făcut precizarea că răbdarea pe care am avut-o cu toții în această perioadă va fi răsplătită printr-o lucrare de calitate, făcută de o firmă de renume la nivel european.

În ședința de Consiliu Local primarul Caransebeșului a declarat că proiectul de asfaltare străzi în Caransebeș cuprinde un număr de 9 străzi, dintre care și strada Ardealului, iar în prezent firma Strabag a început lucrările pe strada Episcop Miron Cristea:

Neînceperea, până acum, a lucrărilor pe Str. Ardealului este cauzată, paradoxal, de profesionalismului firmei care a câștigat licitația. Se pare că gradul de compactare nu este suficient pentru a se așterne asfaltul pe Ardealului, astfel că Strabag a purtat discuții cu Hidroelectrica pentru pentru a executa firma austriacă lucrarea de compactare, iar costurile să fie suportate de Hidroconstrucţia, inclusiv cele de până la covorul asfaltic. Din cauza aceasta s-a produs întârzierea, dar o parte din celorlalte străzi, cel mai probabil vor fi asfaltate înainte de Str. Ardealului. Dacă am răbdat până acum, o să mai răbdăm puțin, pentru că ea va fi curând închisă complet, va fi un disconfort și mai mare, dar calitatea lucrării cred că ne va face pe toți să uităm de situația neplăcută de acum”, a explicat primarul municipiului.

spot_img

Actualitate