16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Luci Dugă Cărășeanu din nou gest din inimă pentru gugulani! Cântă gratuit! Banii colectați vor merge la oamenii cu probleme

Politică

Emil Constantin, lugojeanul care a stat ani de zile pe străzi și care, astăzi este împlinit datorită unor oameni de bine, dorește să întoarcă gestul înzecit celor care au nevoie de ajutor!

Emil Constantin a găsit înțelegere la mai multe persoane care se ocupă de ceva timp de întrajutorarea semenilor și organizează un spectacol caritabil la Casa de Cultură „George Suru”, din Caransebeș, joi, 16 septembrie începând cu ora 18:00.

Spectacolul se intitulează „Frumusețea de a dărui”, tocmai pentru că spectatorii care doresc pot dărui bani în urma montată la intrarea în sală, bani care vor fi donați copiilor cu situație materială grea, dar și unei familii al cărui copil are nevoie de o operație pe inimă.

Spectacolul va fi susținut Luci Dugă Cărășeanu, Traian Barbu, Luminița Gabriela Safta, Bebe Radu Dragomir, Ramona Ilieși Drăgan și Doru Petrean. Soliștii vor fi acompaniați de formația compusă din: Valentin Perescu la saxofon, Petrișor Pelalo saxofon sopran, Crista Varga saxofon , Puiu Băban saxofon, Popovici Marius Măistorel orgă. Programul artistic va fi încununat de tinerii dansatori ai Ansamblului „Junii Gugulani”.

Intrarea va fi liberă, iar toți cei care doresc să participe pot dona atât cât doresc și le este cu putință, iar fondurile strânse vor fi donate copiilor proveniți din familii nevoiașe și copiilor cu nevoi speciale. Artiștii ne vor oferi frumusețea cântecului și jocului popular, iar noi vom putea oferi din tezaurul sufletului nostru copiilor aflați în nevoie”, a menționat Emil Constantin.

spot_img

Actualitate