32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Lili Dragomir vicecampioană la semimaratonul balcanic din Macedonia de Nord

Politică

Atleta caransebeșeancă Liliana Maria Dragomir în formă foarte bună în ultima perioadă. Performanță notabilă la Semimaratonul din Macedonia de Nord.

Liliana Maria Dragomir a obținut medalia de argint la Campionatul Balcanic de Semimaraton desfășurat la Bitola, Macedonia de Nord.

La competiție România a fost prezentă cu patru alergători care au câștigat patru medalii: una de aur, la individual, prin Alexandru Ilie Corneschi, și trei de argint, Liliana Maria Dragomir la individual, plus echipele masculină, respectiv, feminină. Ștefan Iulius Gavril a sosit al șaselea, în timp ce Nicoleta Ciortan a fost a șaptea.

Pentru Liliana Maria Dragomir este o performanță deosebită, după ce a devenit mămică, este profesor de sport la o școală din vecinătatea Caransebeșului și atletismul îi ocupă cel mai important timp.

Lili este antrenată de soțul său Călin Dragomir, iar 2021 este un an deosebit de productiv pentru ea, după ce s-a clasat pe podium la cele mai importante competiții din țară și străinătate. Să amintim doar săptămâna trecută medalia de bronz la Campionatele Naționale de Semimaraton la Buzău, iar în luna iunie a reușit cea mai bună performanță a sa în Serbia unde a bătut recordul național la 50 de km.

spot_img

Actualitate