32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Spitalul, în continuare ajutat de municipalitatea din Caransebeș

Politică

Consilierii locali din municipiul Caransebeș s-au reunit în ședință de lucru, pentru a aproba un singur punct de pe ordinea de zi, care ajută Spitalul Municipal de Urgență cu 500.000 de lei.

Banii sunt necesari pentru realizarea urgentă de lucrări la acoperișul clădirii, care va fi prevăzut a fi gen terasă, fără a fi nevoie de a da toate antenele jos, pentru că sunt contracte în derulare cu firme de telefonie. Mai mult pentru acoperișul clasic trebuie proiectare, autorizații, ceea ce ar dura mult mai mult, a explicat primarul Felix Borcean. Cu toate acesta consilierii Dascălu și Teodorescu, au precizat că soluția de a renunța la acoperișul cu țiglă nu este de viitor astfel că peste câțiva ani va trebui o nouă reparație.

Cei doi au fost contraziși de către executivul Primăriei Caransebeș, spunând că soluția proiectată prevede, printre altele, îndepărtarea de pe acoperiș a materialelor care pot deveni periculoase din cauza condițiilor atmosferice, desfacerea tuturor suprafețelor acoperite cu tablă, refacerea gurilor de scurgere, a grinzilor, dar și amorsarea suprafețelor cu amorsă poliuretanică. Constructorul va lucra cu o membrană specială care se folosește și la piscine, nu mai e stilul acela clasic, cu bitum, firma garantând lucrarea minim 5 ani de la execuție și peste 10 ani la materiale.

spot_img

Actualitate