21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

Mihai Minea își dorește cetățeni responsabili! Gunoiul se poate selecta

Politică

Șeful Transal Urbis nu va aplica amenzi din acest an, însă pregătește o campanie de conștientizare a caransebeșenilor că, doar selectând gunoiul se poate aplica un tarif personalizat contribuabililor.

Sunt costuri pentru toată lumea dacă nu selectezi gunoiul, de la ridicarea acestuia, la selectarea pe platforma amenajată de Primărie, până la transportul și depunerea lui în centre autorizate, spune Mihai Minea:

Va fi o muncă infernală, dar trebuie aplicat regulamentul pe care-l pregătim, pe baza căruia echipa noastră va trebui să fie pregătită, să meargă pe teren, ajutată și de Poliția Locală. O să ne folosim și de rețeaua de camere de supraveghere a orașului care va fi montată în scurt timp și, vă spun că o singură cameră pe care am avut-o în zona Gării, în zona cimitirului catolic ne-a ajutat să facem ordine în două părți. Acum s-a montat o cameră în Teiuș pentru accesul în zona de agrement”, ne-a declarat Mihai Minea.

Șeful Transal Urbis a mai precizat că nu amenzile sunt importante, ci ca oamenii să poată înțelege necesitatea selectării, gesturile mărunte pot duce la lucruri mari. Administratorul Transal a mai specificat că în următoarele luni va propune Consiliului Local o indexare a tarifului actual al gunoiului cu rata inflației.

spot_img

Actualitate