32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Adrian Cican NU s-a înscris în cursa pentru șefia Spitalului Caransebeș

Politică

Deși anunța în emisiunea Oameni și Fapte că: „în orice condiții” se va înscrie la concursul pentru postul de manager la Spitalul Caransebeș, Adrian Cican, actualul manager al spitalului din Orșova a renunțat la a-și mai depune dosarul.

În cursa pentru șefia Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș sunt doi candidați: actualul manager interimar, Adrian Dumbravă, care a anunțat public că s-a decis să candideze, deși a stat pe gânduri câteva săptămâni bune și medicul Petru Olaru, specialist pe secția de Neurologie.

Interesant este faptul că, deși s-au auzit voci că ar fi mulți candidați (din spital, dar și din afara spitalului), pentru a da piept cu Adrian Dumbravă, se pare că doar dr. Petru Olaru a avut curajul. Petru Olaru are 33 de ani este din Caransebeș, angajat la SMUC din 2013 ca și medic rezident, iar din 2017 e medic specialist.

Adrian Dumbravă a întâmpinat probleme, în special cu angajații TESA, de la venirea sa ca manager interimar, și asta după ce a anunțat unele măsuri de redresare a spitalului, care includ schimbări în Organigrama unității medicale, dar și alte măsuri, cum ar fi renegocierea contractelor cu furnizorii, sporurile pentru Covid să fie atribuite doar angajaților implicați direct în lupta cu Covid-19, pe bază de pontaj.

În urma verificării dosarelor, luni, 23 august, la ora 14.00 comisia de concurs va afișa rezultatul selecției dosarelor, iar în 30 august, ora 11.00 va avea loc examenul pentru postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență.

spot_img

Actualitate