34.6 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
32.6 C
Oţelu Roşu
luni 15 iulie 2024

Înscrieri la Liceul Tehnologic de Aviație „Max Aușnit” din Caransebeș

Politică

Pe Aeroportul Caransebeș activitatea didactică continuă și dacă la început în urmă cu 3 ani, poate nimeni nu le dădea nicio șansă, iată că astăzi elevii liceului din clasele a X și a XI a au încheiat perioada de practică și transmit un mesaj celor care doresc să îmbrățișeze o meserie căutată în toată lumea – tehnician în aviație.

Liceului Tehnologic Max Ausnit din Caransebeș, cu profil de aviație începe înscrierile pentru clasa a-IX-a de luni, 12 iulie 2021. Clasa va avea 25 de elevi iar departajarea se va face prin test la limba engleza. Informații suplimentare la tel 0722436144 sau prin email ltmacaransebes@icjcs.ro.

Poate e greu de înțeles în perioada pe care o trăim că acești elevi la finalul liceului pot găsi ușor de lucru, dar este un fapt concret. Iată că acum clasa a XI a se află în practică pe aeroportul din Tuzla și chiar acum pe perioada de vară li s-a oferit de lucru. Așteptăm de luni elevii pasionați de aviație să se înscrie la liceul nostru, un liceu privat cu o baza de practică foarte bună și cu profesori experimentați din municipiul Caransebeș, dar și cu dotări moderne”, ne-a precizat Gabriel Olariu, omul de afaceri lugojan care, în ultimii ani a investit în Aeroportul Caransebeș pe mai multe planuri printre care și în înființarea liceului de aviație.

spot_img

Actualitate