13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Strada Ardealului, mai încep reparațiile?

Politică

Consilierii locali l-au abordat pe Bebe Pasere în ședința de lucru desfășurată în sala Primăriei Municipiului Caransebeș. Și asta pentru că lucrările de reparații pe strada Ardealului se lasă așteptate spre disperarea șoferilor.

Precizăm că pe strada Ardealului a avut loc schimbarea rețelei de apă și canalizare, astfel că după toate săpăturile, porțiunile au fost doar acoperite, urmând ca tronsonul de drum să fie asfaltat.

Strada Ardealului este prinsă la reabilitare spune city managerul Florin Bogdea și până în toamnă va fi făcută. Mai mult Bogdea a mai spus că trebuie avută în vedere și zona CD Loga, acolo unde pluviala nu face față ori de câte ori plouă, astfel că se inundă atât strada Ardealului cât și CD Loga.

Viceprimarul Pasere l-a completat pe Bogdea:

Putea fi asfaltată chiar până acum, dar mai erau niște resturi de lucrări pe care Aquacaraș trebuia să le facă, se lucrează în zona Băcilă (Trio Albu). I-am rugat să-și finalizeze aceste lucrări și pe cei de la Aquacaraș și pe cei de la Enel, pentru că după ce este asfaltat nu o să mai dăm aviz de spargere și tocmai de aceea am întârziat puțin și cei de la Aquacaraș au fost aici la discuții și ne-au spus că în aceste zile ei ar termina ce au de făcut pe Ardealului. Noi am demarat procedura de achiziție și, nu știm, probabil că în două săptămâni demarăm lucrarea”, a declarat viceprimarul Bebe Pasere.

spot_img

Actualitate