32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Trafic îngreunat pe DN 58, în zona Soceni

Politică

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în urma căruia trei persoane au suferit vătămări corporale.

Accidentul s-a produs pe DN 58, raza localității Soceni, între două autoturisme. Au intervenit de urgență lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița. A fost nevoie de un echipaj SMURD și două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale.

În urma accidentului au rezultat 3 victime: un bărbat a fost descarcerat și este în stare conștientă și stabilă, o femeie prezenta fracturi la membrele inferioare, în stare stabilă, ambele victime fiind transportate la Spitalul din Reșița de Ambulanța SAJ. Cea de-a treia victimă, un bărbat, căreia i s-a făcut rău, a necesitat transportul la spital de ambulanța SMURD.

Traficul este blocat în aceste momente. Se circula pe o singura bandă de circulație. Echipajele de poliție sosite la locul accidentului vor stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.

UPDATE: ORA: 11.15

În accident au fost implicate două autoturisme, ambele înmatriculate în Caraș-Severin, unul condus de o femeie de 42 de ani, celălalt de un bărbat de 49 de ani, în care se afla și un pasager.

În urma accidentului cele trei persoane au fost conduse la Spitalul de Urgență Reșița, din primele evaluări femeia de 42 de ani fiind rănită grav iar celelalte persoane rănite ușor.

Din primele date se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării regulilor privind depășirea vehiculelor, de către conducătoarea auto.

spot_img

Actualitate