32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Țânțarii din Caransebeș zumzăie doar pe străzile principale!

Politică

Liderul grupului PNL din Consiliul Local Caransebeș, Alin Purdescu a întrebat executivul Primăriei Municipiului de ce acțiunea de dezinsecție se face în acest an doar terestru, în condițiile în care sunt multe zone extinse ale urbei unde nu este eficient doar de la sol.

Viceprimarul municipiului Caransebeș, Bebe Pasere a precizat că acțiunea din acest an care se desfășoară în mai multe etape este doar terestră fiind mai costisitor și pe cale aeriană, în pus în fiecare an erau obiecții din partea apicultorilor.

Acțiunea a avut loc miercuri, începând cu orele 22.00 și a fost efectuată de către o firmă autorizată. Din păcate efectul nu poate fi foarte mulțumitor pentru că imediat a început ploaia la Caransebeș. Mai mult în zona Teiuș a traversat dâlma, iar pe drumul spre Mănăstirea Teiuș autovehiculul a împrăștiat soluția de anihilat țânțari pe strada principală.

Dezinsecția a fost executată numai cu produse autorizate de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională de Biocide, aflăm dintr-un anunț postat pe pagina Primăriei Caransebeș.

spot_img

Actualitate