14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Cât de păzit este Teiușul? Intenție de act sexual în căsuța de lemn din orășelul copiilor?

Politică

În liniștea amiezii doi tineri s-au gândit să găsească un loc romantic în zona de agrement Teiuș, pentru a petrece un timp împreună. Și unde să se și fi dus, și ei în tot Teiușul?, decât în căsuța de lemn din orășelul copiilor!

Și uite așa, ba vreau, ba nu vreau, ba nu aici.., cei doi au „prihănit” căsuța în care zilnic câteva zeci de copii urcă și se joacă după care coboară pe tobogane. Și, ce să vezi, mare a fost mirarea polițiștilor locali când au dat de doi elevi din clasa a XII a!

Polițiștii au intervenit prompt după ce au primit o sesizare din partea unui părinte că s-ar auzi vorbe de refuz din căsuța copiilor între o fată și un bărbat; ea că: „nu vreau, lasă-mă!”…, el că: „hai mă!”. cei doi au fost identificați și invitați la secție pentru clarificări. Vă dați seama ce i-a putut trece prin minte singurului părinte la acea oră în Teiuș cu copilul când a auzit doar vorbele fetei, fără a se vedea de unde veneau vocile. Acele spații de joacă nu sunt pentru „joaca” elevilor de liceu!

Mai sunt paznici în Teiuș? Da! unul singur care păzește bariera, unde există taxă pentru intrarea în zona de agrement!

În ultima perioadă zona de agrement Teiuș este din ce în ce mai animată, dar la timp de seară și datorită amenajărilor efectuate de către administrația publică locală. Tinerii rămân și la ceas de noapte în zona terenului de sport sau de fitness deranjând locatarii, care nu de puține ori au comentat în spațiul virtual că nu există nici un paznic în zonă care să le atragă atenția cu privire la liniștea și ordinea publică.

spot_img

Actualitate