12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Alegerile la USR Caraș-Severin încheiate cu Poliția și contestate!

Politică

Contestațiile sunt mai multe spun surse din rândul USR Caraș-Severin pentru că problema a început la alegerile în cadrul organizației Reșița.

Cum, alegerile de la filiala USR Reșița au fost contestate și până la data desfășurării Conferinței Județene, Biroul Național nu a rezolvat contestația conducerea județeană (Biroul Județean) a hotărât ca la Conferința Județeană de Alegeri la nivel de Caraș-Severin să nu participe delegații de la Reșița.

Peste această decizie s-a trecut însă și delegația organizației Reșița a votat totuși într-o atmosferă extrem de tensionată, fiind nevoie de intervenția agenților de politie.

După finalizarea Conferinței membrii USR, care spun că respectă regulamentul partidului au întocmit o nouă contestație, care se va tranșa la București, astfel că decizia referitoare la alegerile din Caraș-Severin, al cărui președinte a fost ales Andrei Plujar va fi luată de Biroul Național.

Contestatarii spun că atâta timp cât nu există o decizie a Biroului Național în privința contestațiilor nu se poate vorbi de un câștigător cert al alegerilor. Ei afirmă că vor să vadă dacă metoda „autobuzul” va fi sau nu consfințită de conducerea centrală, pentru că pentru mulți membri acest lucru va reprezenta un semnal de alarmă.

spot_img

Actualitate