12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Bocșenii își aleg azi primarul!

Politică

Efectivele  Ministerului Afacerilor Interne din județul Caraș-Severin sunt la datorie pentru asigurarea desfășurării în condiții de siguranță a alegerilor locale parțiale pentru funcția de primar al orașului Bocșa.

Aproximativ 85 de polițiști, jandarmi și efective din cadrul altor structuri ale MAI sunt mobilizați pentru protecția secțiilor de votare, soluționarea cu celeritate a eventualelor sesizări de incidente electorale și asigurarea rezervelor de intervenție.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, jandarmii și polițiștii cărășeni au asigurat paza celor 12  secții de votare, pe care le-au predat președinților birourilor electorale ale secțiilor de vot, astfel încât în această dimineață, la ora 7.00, procesul de vot a început fără probleme.

Misiunea efectivelor ministerului va continua și după ora 21.00, ora oficială de încheiere a procesului de votare, acestea rămânând în dispozitiv pentru a asigura paza buletinelor de vot, a proceselor-verbale și a celorlalte materiale necesare procesului de vot pe timpul transportului lor către biroul electoral de circumscripție.

În cursa electorală s-au înscris 5 candidați:

PASCUPATRICIU-MIRELFuncția PRIMARPARTIDUL SOCIAL DEMOCRATnr 1
TĂLPEANUALEXANDRU-GABRIELPRIMARALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR2
PERIANSORINPRIMARPARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL3
CISMĂNEANȚUGABRIEL-EUGENPRIMARCANDIDAT INDEPENDENT4
BOCȘANMARIAN-FLORENTINPRIMARCANDIDAT INDEPENDENT5
spot_img

Actualitate