13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

„Fântâna lui Oprea” reabilitată de Primăria Caransebeș

Politică

Administrația publică locală din municipiul Caransebeș are în vedere în perioada următoare lucrări de reparații și modernizare a fântânii din zona centrală, lângă parcul General Dragalina.

Lemnul de la fântâna ornamentală a început să putrezească, astfel că va fi înlocuit cu marmură ne-a precizat city managerul Primăriei Florin Bogdea.

Lucrarea se efectuează de angajații Primăriei de la Serviciul Public de Întreținere și Reparații (SPIR). Fântâna va fi placată cu marmură și se încearcă o automatizare a sistemului de apă”, ne-a precizat Florin Bogdea.

Primarul Felix Borcean își dorește ca fântâna să ofere trecătorilor o imagine frumoasă, cu jocuri de apă și lumini:

Acum lucrăm pe două paliere, pe de o parte repararea fațadei fântânii și placarea ei cu marmură albă și pe de altă parte partea de automatizare a fântânii. Am avut o primă întâlnire cu reprezentantul unei firme care se ocupă de automatizarea fântânilor, am văzut exemple din alte părți și pentru fântâna noastră o să vină în scurt timp cu o propunere. Să fie o fântână cu jocuri de apă de lumini și chiar muzicală”, ne-a declarat primarul Caransebeșului Felix Borcean.

Edilul a mai spus că repararea și modernizarea fântânii nu e prevăzută în bugetul de anul acesta, așa că poate va fi prinsă pe reparații la SPIR, sau la o viitoare rectificare bugetară.

spot_img

Actualitate