12.3 C
Caransebeş
11.8 C
Reșița
11.4 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Premieră la Jupa! Două doamne în lupta pentru reprezentantul sătesc!

Politică

Carmen „a lu’ Granăru”, aleasă reprezentanta jupenilor în Consiliul Local Caransebeș!

Duminică, 6 iunie a avut loc o adunare sătească la Jupa, zonă ce aparține de Municipiului Caransebeș pentru a alege reprezentantul satului în Consiliul Local.

În urma voturilor celor prezenți și sub directa supraveghere a secretarului Primăriei, Ana Bratu și a viceprimarului Bebe Pasere inginera Carmen Gagiu a obținut majoritate de voturi în fața contracandidatei Andrada Pinteală Ghițan.

„Mă bucur că am reușit să câștig încrederea consătenilor mei și îmi propun să nu-i dezamăgesc. Satul are suficiente probleme pe care sper să le rezolvăm împreună cu autoritățile locale. Mulțumesc celor care m-au susținut dar și celor cate au susținut-o pe doamna Andrada, pentru că este important să votăm PENTRU cineva și nu ÎMPOTRIVA cuiva. Îmi place să cred că asa s-a întâmplat la Jupa”, ne-a declarat Carmen Gagiu.

Carmen Gagiu a câștigat cu 3 voturi în fața contracandidatei, 31 la 28, însă în premieră pentru satul aparținător Jupa, pentru această funcție din Consiliul Local Caransebeș s-au înscris două femei.

„Am 58 de ani și sunt a patra generație de jupeni. Străbunicii materni au venit din Croația la Jupa acum mai bine de 100 de ani. Am locuit aproape 40 de ani la Caransebeș, iar acum șase ani am revenit la Jupa”, ne-a mai precizat Carmen Gagiu.

spot_img

Actualitate