32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

În ultima perioadă Felix Borcean în relații de normalitate cu Bebe Pasere!

Politică

Edilul municipiului Caransebeș parcă ar fi știut prima sentință dată astăzi de către Tribunalul Caraș-Severin prin care acordă câștig de cauză viceprimarului municipiului Caransebeș. Instanța de judecată a dispus anularea HCL nr 36/ 29.01.2021 a Consiliului Local Caransebeș.

Primarul Felix Borcean ne-a declarat că nu va face recurs la această decizie:
„Am primit soluția și pot să vă spun că nu voi mai face apel în acest dosar. Este soluția pe Fond a Tribunalului Caraș-Severin de anulare a hotărârii Consiliului Local, dar oricum am ajuns cu Bebe Pasere în relații normale, s-a mai normalizat situația în ultima perioadă. Simt că lucrurile funcționează așa cum trebuie”, a declarat primarul Felix Borcean.

Întrebat dacă nu se va teme că va fi acuzat de părtiniri politice pentru că la momentul solicitării de a-l demite pe viceprimarul Pasere în organizația locală a PSD au avut loc unele dezbinări, edilul Caransebeșului ne-a precizat:

„Pe mine nu mă mai privește acum! Pe mine mă interesează relația mea directă cu Bebe Pasere, administrativ, nu mă mai interesează ce cred unii membrii ai unui partid sau altuia. Relația mea directă contează, nu știu ce va fi în viitor, dar acum lucrurile funcționează. este și în continuare coordonatorul SPIR- ului, face munca de teren, eu pe toată acestă perioadă nu i-am luat nicio atribuțiune și cu atât mai puțin de acum încolo”, ne-a declarat primarul municipiului Caransebeș.

spot_img

Actualitate