13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Campania electorală este mai importantă decât binele comunității locale!

Politică

S-a așteptat astăzi 20 de minute pentru ca ședința de Consiliu Local să se poată desfășura la Caransebeș și să fie aprobat un acord al Consiliului Local pentru introducerea Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș în Programul Național de Investiții pentru consolidarea spitalelor „Mihail Cantacuzino”, acord cerut de urgență de Ministerul Dezvoltării!

În afară de consilierul liberal Cristian Dragomir care a lipsit motivat, exact cei care i-au fost potrivnici primarului Felix Borcean, în ultima perioadă au lipsit și astăzi, în grup, în frunte cu Bebe Pasere: Heghediș, Ștefăroi, Boncia, Corduneanu, Paica, Bojin și Păsat.

Intrarea în sală a liberalului Alin Purdescu, cel care a asigurat al zecelea vot, venit din timpul serviciului ca să voteze proiectul, a fost salutată cu aplauze de colegii consilieri prezenți și de primarul Felix Borcean:

În ultima zi de campanie și să vezi că anumiți consilieri care încă mai speră să facă parte din viitorul Consiliu Local să nu se prezinte la o ședință de o importanță atât de mare în care noi dădeam un simplu acord pentru participarea în acest proiect de consolidare a spitalului din Caransebeș pe programul național „Mihail Cantacuzino”. Vreau să-i felicit pe cei care au participat, cei doi adevărați consilieri PSD, consilierii USR, pe doamna Codruța Cristescu, majoritatea celor de la PNL, doar dl antrenor Dragomir nu a fost, fiind plecat la București, iar Paica nu mai e în realitate la PNL. Au lipsit în schimb toți tovarășii viceprimarului Bebe Pasere, în frunte cu el, adică Ștefăroi, Heghediș, Boncia, Corduneanu, mai nou liberal dar se pare că tot la comanda lui Bebe Pasere este. Iar Simi Bojin a declarat forfait în ultima clipă, care se pare că nu este alături de PSD, deși se află pe lista de consilieri pentru viitorul mandat. În schimb, vreau să-l aplaud pe Alin Purdescu, care deși lucrează la o multinațională și-a găsit 10 minute să dea o fugă ca să avem cvorum, le mulțumesc tuturor pentru că au făcut un bine municipiului nostru. Nici nu știu cum ar trebui sancționați cei care nu au venit astăzi, probabil caransebeșenii ar trebui să-i sancționeze la vot duminică. Acești oameni nu merită să facă parte dintr-un consiliu local. Noi am votat azi să intrăm în acest proiect pentru spital, o să vedem dacă va fi finanțarea pe care ne-o dorim, poate fi chiar mai generoasă, dar pasul de astăzi e unul necesar în demararea proiectului de revigorare a spitalului din Caransebeș.”, a spus Felix Borcean.

spot_img

Actualitate