13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

„Destine în vâltoarea vieții” – lansare de carte la Muzeul Caransebeș!

Politică

Volumul vorbește despre oameni, despre realizările lor, despre linia genealogică a familiei Poiană, despre bucurii și regrete, despre împliniri și viitor. Pe lângă lucrarea „Destine în Vâltoarea Vieții”, va fi prezentată o expoziție de pictură și una de fotografii.

În paginile acestei cărți, autorul, Constantin Liuba, care a ținut strâns legătura cu Ioan Petru Poiană, stabilit în Germania, ne poartă pașii într-o călătorie emoționantă prin viețile a trei generații, toate legate prin fire invizibile de iubire, tradiție și schimbare. Pe lângă această carte „Destine în vâltoarea vieții” reprezentanții acestor acestor trei generații, exponenți ai frumosului, ai artei vizuale, prezintă o colecție de fotografii și pictură, unele dintre ele cu vânzare.

Ioan Cojocariu, fost manager al Casei de Cultură, în prezent pensionar și consilier județean este moderatorul evenimentului pregătit de către Constantin Liuba și Ioan Petru Poiană, în colaborare cu Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță din Caransebeș, marți 4 iunie, de la ora 17.00.

spot_img

Actualitate