24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Doi bărbați au fost accidentați la Băile Herculane pe trecerea de pietoni!

Politică

Ieri, la ora 22.11, pe DN 6, în zona Gării din Stațiunea Băile Herculane s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 75 de ani, din Topleț, conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, ar fi acroșat doi pietoni angajați în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi bărbați, de 49 și 52 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, stabilindu-se că nu se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

Iată că proiectul privind pasajul subteran este binevenit în condițiile în care Gara este la Drumul European și trecerea de pietoni între intrarea în stațiune și gară este foarte largă.

Reamintim că s-a semnat contractul pentru amenajarea pasajului pietonal subteran de la Gara Băile Herculane. Ofertantul desemnat câștigător la procedura „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire”, investiţie împărţită pe 4 loturi, este TQM Management SRL, cu preţul de 288.000 lei, fără TVA, pentru fiecare lot în parte. 

foto: resita.ro

spot_img

Actualitate