13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Sorin Grindeanu a făcut baie de mulțime la Bocșa și Măureni!

Politică

Alături de echipa PSD din Caraș-Severin, prin-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a petrecut câteva ore la Bocșa și Măureni, la lansarea candidaților la funcția de primar.

Dacă la Bocșa nu a fost nicio surpriză, la Măureni a fost primită cu mare căldură candidatura fostului liberal care a câștigat alegerile trecute de la PNL cu 93%.

<Decizia primarului Brian Filimon de a se alătura proiectului PSD Caraş – Severin, pe care îl conduc este măgulitoare. Mai ales că este un primar foarte motivat şi implicat la Măureni, lucru confirmat şi de victoria cu 93% la alegerile trecute>, a spus președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

<Pentru că nicăieri nu e ca ACASĂ, ca în locurile unde ai copilărit! Am încredere în echipa condusă de Silviu Hurduzeu, în Brian Filimon sub sigla PSD pentru Măureni și în reconfirmarea muncii lui Mirel Pascu printr-un nou mandat la primăria Bocșa>, a spus prin-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

Lângă Sorin Grindeanu a fost văzut și primarul Caransebeșului Felix Borcean, care încă nu a fost confirmat de PSD pentru un nou mandat, deși, pe surse susținerea lui Grindeanu rămâne fermă pentru Borcean.

De asemenea și viceprimarul Bebe Pasere, care și-a anunțat candidatura ca independent pentru fotoliul de primar a fost prezent la Măureni, în echipa PSD, alături de prietenul Brian Filimon, dar și de Marius Isac, încă vicepreședinte al CJ CS din partea liberalilor, dar care și-a demonstrat aportul adus social democraților în ultimele luni. Și el a fost în carțile PSD pentru Primăria Caransebeș. Cum anunțul oficial pentru Felix Borcean se lasă așteptat toate fotografiile din spațiul public lasă loc de interpretare, care duce la întrebarea firească: dar cu Caransebeșul cum rămâne?

spot_img

Actualitate