13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Dumitru Rujan: „De ce candidez? e simplu: vreau să schimb ceva!”

Politică

De când organizația locală a PNL a anunțat candidatul la funcția de primar al Caransebeșului, la alegerile locale din acest an, în persoana deputatului Dumitru Rujan, acesta spune că este asaltat de întrebarea „de ce vrea să candideze?”

Dumitru Rujan specifică că nu vrea să câștige alegerile din orgoliu, ci vrea să realizeze mai multe lucruri bune pentru Caransebeș.

Nu contest activitatea lui Felix Borcean, îi apreciez lucrurile bune făcute, dar consider că se poate mai mult, că municipiul merită mai mult. Și dacă tot v-am spus asta, haideți să vă mai răspund la câteva dileme care plutesc în jurul meu. Mi se reproșează mereu că am terase în centrul municipiului. Este o afacere legală. Asigur locuri de muncă, plătesc taxe și impozite, muncesc. Am muncit mereu din tinerețe și voi munci. La primărie merg nu ca să mă îmbogățesc ci ca să muncesc și să las ceva în urma mea, să rămân în istoria Caransebeșului ca un om care a contribuit la evoluția acestui oraș. Nu sunt vreun milionar, dar am bani suficienți care să îmi permită să îmi păstrez integritatea. Așa că banul public nu este o tentație pentru mine”, spune parlamentarul Dumitru Rujan.

Acesta explică de ce are dorința de a candida:

Vreau să las ceva în urmă, așa cum am făcut în fiecare loc în care am lucrat, în domeniul public sau în mediul privat. Vreau să ofer municipiului Caransebeș toate pârghiile organizatorice și să îl ajut să folosească toate șansele ce îl pot ridica la nivelul potențialului fabulos pe care îl are”, spune parlamentarul liberal.

spot_img

Actualitate