13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Amendamente depuse de deputatul liberal Dumitru Rujan, la legea pensiilor

Politică

Legea Pensiilor a ajuns la votul final! Dumitru Rujan: „Părinții și bunicii noștri merită să fie respectați și să aibă o viață decentă când sunt la pensie! Trebuie să se bucure de copii și de nepoți! De aceea sunt foarte importante deciziile pe care le vom lua astăzi cu privire la noua lege a pensiilor!”

Pentru a păstra principiul echității și pentru a recompensa munca de o viață a persoanelor ajunse la vârsta pensionării, parlamentarul Dumitru Rujan a depus trei amendamente:

„Prin cele 3 amendamente am vrut să facem dreptate angajaților care au lucrat la UCM Reșița și la C.S.R. S.A., actuala TMK Reșița SA. L-am avut alături pe colegul Jaro Marsalic și pe domnul Marian Apostol, președintele CNS Cartel ALFA Caraș Severin, care m-a susținut în demersul meu. Mă bucur că, în dezbaterile care au avut loc la Comisia pentru Muncă, a fost admis cel mai important amendament, cel prin care angajaților care au lucrat în sectorul construcții mașini le este recunoscută munca în condiții speciale. Le mulțumesc colegilor deputați pentru votul favorabil și pentru că au înțeles cât de importantă este această decizie pentru pensionarii din Caraș-Severin”, spune liberalul Dumitru Rujan, care a mai adăugat că o viață de muncă trebuie respectată și răsplătită pe măsură!

spot_img

Actualitate