1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Fugă de la locul accidentului sau neatenție?

Politică

Un bărbat a fost lovit cu mașina pe o strada centrală din municipiul Caransebeș, dar șoferul și-a văzut de drum! Bărbatul a căzut pe carosabil și s-a lovit cu capul de trotuar! Oamenii, printre care și un polițist care era în timpul liber, au sărit în ajutorul său și au chemat ambulanța!

Astăzi, la ora 16.54, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată de către un medic din cadrul Spitalului Județean Caransebeș despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 58 de ani, posibil victimă a unui accident rutier.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că accidentul s-a produs pe strada Mihail Halici din Caransebeș, în jurul orei 15.00. Un conducător auto aflat la volanul unui autovehicul ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care nu s-ar fi asigurat corespunzător, acroșându-l pe bărbatul de 58 de ani, angajat în traversarea străzii.

Conducătorul autoturismului a fost identificat ulterior de polițiști, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani, din Caransebeș.

Acesta a fost testat cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 58 de ani, care a fost investigat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș și i s-au acordat îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

spot_img

Actualitate