34.6 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
32.6 C
Oţelu Roşu
luni 15 iulie 2024

Percheziții în 15 locații! Vizați traficanții de droguri

Politică

Astăzi se efectuează 15 percheziții domiciliare pe raza județului Timiș, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

S-a reținut că începând cu anul 2021, o rețea, formată din cetățeni români și străini (tunisieni, înmatriculați la studii superioare în România), a comercializat direct sau prin intermediari droguri de risc și mare risc (canabis, cocaină, ecstasy, 3-CMC, amfetamină, ketamină, LSD), pentru sume cuprinse între 100 și 1.000 lei.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au fost conduse un număr de 15 persoane, în vederea audierii.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Arad și Caraș-Severin, Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timișoara.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

spot_img

Actualitate