14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Comunitatea evreiască din Caransebeș alături de statul Israel!

Politică

Statul Israel se află din nou în situația în care trebuie să își apare teritoriul și cetățenii. O organizație teroristă și criminală încearcă din nou să șteargă din existență Statul Israel.

Cei responsabili pentru acele atrocități și crime de război vor plăti costul acțiunilor lor susțin reprezentanții comunității evreiești din Caransebeș.

Peste 5000 de rachete au fost lansate din Gaza făcând foarte multe victime în rândul civililor. De când a început aceasta nenorocire au pierit peste 1.200 de cetățeni israelieni și peste 3000 de răniți.

Ura abominabilă s-a îndreptat și spre tinerii care se aflau la un concert open air, unde au pierit peste 260 de tineri și alți 150 aflați încă în captivitate.

Acțiunile lor de barbarism s-au îndreptat și împotriva unor copii nevinovați care au sfârșit în chinui de neimaginat în secolul XXI. Suntem din nou martorii unei încercări de a șterge de pe fața pământului existența poporului evreu.

Ce a făcut Hamas în Israel este abominabil. Uciderea deliberată a civililor, a femeilor, a copiilor, a bătrânilor arată lumii întregi exact adevărata față a acestor teroriști. Este timpul ca lumea să realizeze că Hamas este definiția terorii și a barbariei, este timpul să condamnăm ferm, iar acțiunile să înlocuiască cuvintele. Noi, Obștea Evreilor din Caransebes, suntem alături de Statul Israel si de fiecare victima a acestor barbarii.
Am Israel Chai!”
, menționează Florin Damian, președintele Obștii Evreiești Caransebeș.

spot_img

Actualitate