14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Primarul Felix Borcean mândru de elevii olimpici! Printre ei și olimpici la geografie

Politică

De Ziua Mondială a Educației primarul Felix Borcean i-a premiat pe olimpicii Caransebeșului, pentru anul școlar 2022-2023!

Pentru că s-a făcut școala online Primăria Caransebeș nu a mai organizat astfel de festivități, în ultimii 2 ani. Primarul Felix Borcean s-a bucurat să acorde diplome și premii în bani unui număr mare de olimpici, la toate disciplinele, care au ajuns până la faza națională, ceea ce înseamnă că elevii sunt atrași de competiție.

„Eu vă felicit, dragi elevi și vă bucur că există interes pentru școală, îi felicit și pe profesori pentru că se implică, dar și pe părinți pentru sprijin, pentru că iată împreună ajută la formarea voastră ca adulți. Eu sper ca această festivitate să rămână o tradiție și voi, dragi elevi să fiți laureați și anii următori, mult succes în continuare!”, a spus primarul Felix Borcean care a fost mândru să premieze elevi finaliști naționali la Olimpiada de Geografie.

Au fost acordate 35 de premii a câte 500 de lei și tot atâtea diplome pentru finaliștii naționali, un premiu de 700 de lei pentru mențiune la Olimpiada Națională, două premii a câte 1500 de lei pentru locul III național și premiu de 1500 de lei pentru locul I național.

La final primarul Felix Borcean, înconjurat de elevi a făcut o fotografie de grup și a înmânat câte o floare, simbolic elevilor care au reușit să fie prezenți în sala festivă a Primăriei Caransebeș.

spot_img

Actualitate