1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Ședință cu scântei în Primăria Constantin Daicoviciu! S-a sunat la 112

Politică

În loc să înceapă ședința de Consiliu Local la Primăria comunei Constantin Daicoviciu, primarul a pus președintele de comisie să sune la 112 pentru că el consideră că nu se respectă legea. Polițiștii însă au fost de altă părere!

În mod normal ședințele de Consiliu Local sunt publice prin Codul Administrativ, care se desfășoară după un regulament.

La Constantin Daicoviciu regulamentul nu permite filmarea, sau înregistrarea video a ședințelor, aprobat cu unanimitate PSD, fără ca liberalii să fie de față la ședința respectivă.

Povestea e simplă primarul PSD nu dorește filmarea sau transmiterea live a ședințelor de Consiliu Local, în schimb viceprimarul PNL Petru Cărăbaș consideră că e oportun și, ca la fiecare ședință și-a instalat telefonul mobil pentru transmisiunea live pe pagina personală de Fb. Însă, de această dată, primarul Daniel Boambeș a întrerupt ședința, pe motiv că nu se respectă regulamentul. Ba mai mult a pus președinta de ședință, colegă de partid să sune la 112 și să anunțe ilegalitatea.

Veniți la fața locului cei trei polițiști au făcut precizarea că nu este de competența lor, ba mai mult se va face o cercetare asupra acestei reclamații și dacă se dovedește nefondată cel care a apelat 112 va fi sancționat.

Prefectul Ioan Dragomir face un apel la calm și la răbdare pentru că mai este un an până la alegerile locale. Prefectul i-a îndemnat pe primari să se laude mai mult cu realizările lor, cum duc la bun sfârșit promisiunile pe care le-au făcut și să lase campania pentru luna august a anului viitor.

spot_img

Actualitate