13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

De ce să-ți dorești profesia de polițist?

Politică

Elevii de la Liceul Tehnologic „Sf. Dimitrie” Teregova au fost vizitați de o echipă de poliţiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, care le-a vorbit despre ceea ce presupune profesia de polițist.

Echipa a fost formată din polițişti ai structurilor siguranță școlară, resurse umane, acțiuni speciale, criminalistic și rutieră.

Astfel, 60 de elevi ai claselor liceale au primit, printre alte recomandări informativ-preventive, informații legate de unitățile de învățământ din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, fiindu-le explicați primii pași către cariera de polițist, precum și condițiile esențiale necesare pentru a deveni polițiști.

Subiectul a fost unul de interes, tinerii au fost deschiși și curioși să afle ceea ce presupune meseria de polițist și totodată, atrași de provocările și specificul acesteia.

Activitățile poliţiștilor cărășeni, desfășurate premergător Zilei Poliției Române, de promovare a carierei polițienești vor continua și în perioada următoare, scopul nostru fiind acela de a ajunge la cât mai mulți tineri, cărora să le trezim interesul și să le deschidem calea către a alege o carieră în structurile poliției.

spot_img

Actualitate