21.2 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.2 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Acțiuni rutiere pe drumurile din Caraș-Severin!

Politică

Acțiuni rutiere pentru siguranța pietonilor și a transportului de persoane, care continua pe tot parcursul săptămânii.

De la începutul săptămânii, polițiștii cărășeni au desfășurat acțiuni pentru verificarea modului în care pietonii respectă normele rutiere și pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane.

Acțiunile au avut ca scop combaterea indisciplinei pietonale și verificarea legalității transporturilor de persoane, fiind verificate documentele necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport, valabilitatea inspecției tehnice periodice a autovehiculului, precum și respectarea de către conducătorii auto a normelor rutiere.

În cele 2 zile, pentru abaterile constatate fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale, 63 de pietoni au fost sancționați pentru traversare prin locuri nepermise și alte abateri și 22 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pe linia transportului de persoane.

Scopul acțiunilor a fost unul de prevenire și combatere, polițiștii urmărind totodată conștientizarea conducătorilor auto și a celorlalți participanți la trafic în privința respectării normelor rutiere, pentru creșterea siguranței rutiere.

spot_img

Actualitate