4.4 C
Caransebeş
3.7 C
Reșița
3.3 C
Oţelu Roşu
vineri 19 aprilie 2024

Super Bal, super petrecere! Tinerii de la Interact au excelat în organizare

Politică

Elevii de la Interact, asociația de tineret a Clubului Rotary Caransebeș au organizat la Casa de Cultură George Suru din municipiu de pe Timiș și Sebeș a doua ediție Super Bal, o acțiune care a avut și o latură caritabilă.

Pe lângă toată distracția de pe scena Casei de Cultură, membrii Clubului Interact au strâns din sponsorizări și din vânzarea biletelor de intrare la bal o sumă importantă de bani pe care au donat-o Asociației Autism Infantil centru de terapie pentru copii, a cărei președintă este Andreea Rogovan.

Potrivit președintelui Clubului Rotary, Lucian Zăt, acest bal a fost gândit înainte de pandemie, însă nu s-a mai putut organiza, astfel că acum au participat elevii claselor a IX-a, dar și a X-a și a XI a, care nu au avut parte un bal al bobocilor.

Titlul de Super Miss a fost câștigat de către Lorena Simulescu, elevă în clasa a XI a la Colegiul Național Traian Doda și titlul de Super Mister de Vlad Udroaica-Oprea, elev în clasa a X a la Colegiul Național Traian Doda.

A doua parte a Super Balului a fost foarte așteptată de către tinerii care s-au bucurat, la R The Club de muzica solistului Oscar.

spot_img

Actualitate