0.6 C
Caransebeş
3.7 C
Reșița
0.5 C
Oţelu Roşu
vineri 03 februarie 2023

Micii dansatori de la Magnum Dance Reșița din nou pe podium

Politică

Concursul Grand Gala RIDC 2022 a avut loc la Timișoara, ocazie cu care și micii dansatori de la Margnum Dance și-au etalat talentul, munca și costumele pe ringul de dans.

Acțiunea a fost găzduită de sala „Constantin Jude”, din Timişoara și a fost organizată de Sportim Dance Timişoara sub egida Ministerului Sportului, Federaţiei Române de Dans Sportiv şi World Dancesport Federation.

De la Magnum Dance câștigătorii sunt:Brânzan Patricia, locul III, cha cha debutante 12-15 ani, un loc binemeritat din 16 concurente, Tenoșeanu Alexa, locul VI, cha cha debutante 12-15 ani, din 8 finaliste și 16 concurente, Banceu Marisa, locul V, finalistă cha cha debutante 8-9 ani – din 18 concurente, Sereș Sebastian-Știrban Vanessa: locul I cha-cha debutanți 12-15 ani și locul II la vals lent, Raescu Călin-Greșea Larisa- Locul I la cha cha, debutanti, 10-11 ani și Locul IV la vals lent, Cica David-Văran Alesia, locul IV la cha cha debutanți din 10 perechi și locul III la vals lent.

Evenimentul face parte dintr-un proiect sportiv susţinut şi de Centrul de Proiecte al Municipiului Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. Au participat 800 de dansatori de la cluburile de profil din țară dar și din 25 de țări, care au concurat la 50 de categorii.

spot_img

Actualitate