5.9 C
Caransebeş
5.4 C
Reșița
4.9 C
Oţelu Roşu
miercuri 29 noiembrie 2023

Anca Maria Stănciulescu, tânăra artistă care a impresionat caransebeșenii

Politică

Creațiile Ancăi Maria Stănciulescu, din Târgu Jiu au fost obiectul unei expoziții personale cu titlul Illusions, expoziție care este cu vânzare și se poate admira la Galeria de Artă Corneliu Baba din municipiul Caransebeș.

Tânăra artistă, aflată la a două expoziție personală este membră stagiară a Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Târgu Jiu.

Expoziția intitulată ILLUSIONS, cuprinde o serie de lucrări și concepte, ce își propun să stimuleze vederea și să impulsioneze percepția vizuală a privitorului.

Datorită culorilor vivide și modului de alterare al imaginilor, pixelii vizibili formează un efect optic similar imaginilor 3D, stimulând dorința privitorului de a se apropia tot mai mult de imagini pentru a putea înțelege efectul optic creat de acestea”, spune artista, care a avsolvit Universitatea Națională de Arte Bucuresti.

Artista a fost prezentată de către Ioan Cojocariu, fost director al Casei de Cultură George Suru și de către Ildiko Ianculovici, profesor pensionar de arte plastice.

spot_img

Actualitate