21.2 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.2 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Roadele toamnei sunt expuse la Festivalul Toamna la Gugulani! Nu vor lipsi muzica populară și voia bună

Politică

Regulamentul Festivalului Toamna la Gugulani a fost aprobat în ședința Consiliului Local cu un amendament care ajută micii producători, propus de consilierul USR Dragoș Curelea.

Cu 15 lei metrul pătrat se poate închiria teren pentru un stand de maxim 4 metri pătrați de către micii producători:

Dacă de exemplu vine o persoană care vinde zacuscă, gemuri, compoturi, murături sau eu mai știu ce…, brânză, cârnați etc. trebuie să aibă un preț mai mic decât comercianții care vând pe strada Avram Iancu la volum mai mare și pe mai mulți metri pătrați”, spune consilierul Dragoș Curelea.

Șefa pieței, Luminița Verdeș a explicat că pentru micii producători sunt oferite mese separat, conform Regulamentului Pieței Gugulanilor, ceea ce s-a supus aprobării fiind regulamentul strict al festivalului Toamna la Gugulani, însă orice propunere este binevenită.

Festivalul Toamna la Gugulani, ajuns la a XII a ediție va debuta în 6 octombrie în zi de joi, ca să fie păstrată tradiția, cu decernarea de diplome și premii producătorilor, în acest an „Familia și munca în familie” fiind tema primordială, după care va avea loc un spectacol folcloric susținut de soliștii Stana Stepanescu cu Boji Ciobotin si formația Maistorii, Olguța Berbec cu Renus Novac cu formația și de Maria Hurduzeu care este și prezentatoarea acțiunii.

spot_img

Actualitate