0.6 C
Caransebeş
3.7 C
Reșița
0.5 C
Oţelu Roşu
vineri 03 februarie 2023

În piața Gugulanilor s-a redeschis punctul de prim ajutor anti-caniculă

Politică

Canicula din aceste zile este suportată mai ușor în Piața Gugulanilor cu ajutorul cadrelor medicale de la punctul de prim ajutor anti-caniculă.

Cu sprijinul directorului medical al Spitalului Municipal de Urgență, dr. Loredana Liuba la sediul administrativ al Serviciului Public Piața Gugulanilor a fost redeschis punctul de prim ajutor anti-caniculă.

Potrivit șefei pieței Luminița Verdeș punctul este dotat cu aparat de climatizare, se oferă apă plată, oamenilor li se măsoară tensiunea arterială și saturația oxigenului în sânge

Eu le mulțumesc celor două tinere voluntare asistente, una care este încă la Școala Postliceală de Asistente Banatul Caransebeș și una care a absolvit, pentru ajutorul acordat. Au fost foarte mulți oameni care au trecut astăzi în piață și s-au oprit să-și tragă sufletul la acest punct de prim ajutor anti-caniculă. De asemenea și vânzătorii, mai ales persoanele trecute de vârsta a II a au apelat la acest serviciu. Nu au fost probleme deosebite”, ne-a declarat Luminița Verdeș, șefa Pieței Gugulanilor.

spot_img

Actualitate