24.8 C
Caransebeş
18.7 C
Reșița
19.7 C
Oţelu Roşu
duminică 26 iunie 2022

Seară incendiară la Take Off Festival! Aeroportul Banat Caransebeș prinde viață

Politică

Prima seară a festivalului TAKE OFF, organizat pe Aeroportul „Banat” Caransebeș, la care a participat un număr mare de persoane, s-a încheiat fără evenimente deosebite din punct de vedere al ordinii și siguranței publice.

John Trend a încheiat seara cu un disco club music, după ce Delia i-a încântat pe spectatori cu cele mai noi hituri. Nane a fost anunțat de organizatori că nu a mai putut veni din motive medicale, locul său fiind luat de Macanache care a pregătit un program pe gustul gugulanilor. Cei care au deschis seara au fost Phaser și DJ KuKy. Până târziu în noapte, pe cele două scene s-a cântat și mixat muzică de bună calitate, iar atmosfera de festival a fost întregită și de aspectul cu gust al teraselor, amplasate degajat astfel încât să dea libertate spectatorilor, Aeroportul Caransebeș fiind generos din punct de vedere al spațiului.

Polițiștii, jandarmii, pompierii militari, specialiștii Antidrog au fost prezenți în proximitatea manifestărilor organizate cu ocazia festivalului și au desfășurat activități pentru prevenirea oricăror fapte de natură penală sau contravențională.

Împreună cu specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, polițiștii de la structurile de ordine publică și siguranță școlară au desfășurat activități informativ-preventive în rândul tinerilor participanți la festival, prezentându-le ochelarii care simulează stările provocate de consumul de alcool și droguri și recomandându-le să se distreze în siguranță.

În cadrul activităților, polițiștii folosesc mijloacele tehnice din dotare, aparatele radar și aparatele Drugtest.

Un singur caz s-a înregistrat la festivalul TAKE OFF, unde o tânără a fost depistată având asupra sa o țigaretă confecționată, susceptibilă a fi droguri de risc.

În acest caz au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc, cercetările urmând a fi preluate de structurile competente.

spot_img

Actualitate