0.6 C
Caransebeş
3.7 C
Reșița
0.5 C
Oţelu Roşu
vineri 03 februarie 2023

În Piața Gugulanilor NU se FURĂ! Cumpărături uitate, recuperate a doua zi

Politică

Exemplele de bună practică, din Piața Gugulanilor trebuie menționate! O plasă plină cu produse alimentare, rămasă pe carosabil, mai bine de o oră a fost recuperată cu ajutorul camerelor de luat vederi.

Potrivit șefei Pieței Gugulanilor, Luminița Verdeș, cu ajutorul camerelor de supraveghere s-a depistat conducătoarea auto care a plecat fără plasa de cumpărături:

Eu aduc mulțumiri celor care au văzut plasa lângă trotuar, sunt oameni care au afaceri aici în piață și m-au sunat. A doua zi am urmărit pe camerele de supraveghere cum o doamnă parchează mașina în piață, se duce la cumpărături, vine cu plasa încărcată de alimente, se mai foiește pe lângă mașină și pleacă fără sa bage plasa n portbagaj, așa cum a avut intenția. Femeia este din Vârciorova și când a ajuns acasă și-a dat seama că nu avea plasa în mașină și a sunat o prietenă să vină în piață, ca să vadă dacă mai este acolo și așa am aflat cum o cheamă pe păgubită și i-am returnat plasa”, ne-a declarat Luminița Verdeș, care a mai adăugat că încă o dată sistemul de supraveghere din piață cu 31 de camere de luat de vederi s-a dovedit eficient.

https://youtu.be/eosilx0FOp0

spot_img

Actualitate