13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Reparațiile pe Ardealului nu sunt reușite! Primarul dezamăgit, viceprimarul nu a semnat recepția

Politică

De ce ni se întâmplă numai nouă? a întrebat retoric Simion (Puiu) Paica la auzul explicațiilor date de conducerea Primăriei Caransebeș pentru eșecul de pe Ardealului!

Întrebat de consilierii liberali de ce firma austriacă nu a respectat măsura de refacere a străzii Ardealului, așa cum primarul i-a asigurat de mai multe ori, Felix Borcean a declarat că este dezamăgit de întreaga lucrare de pe Ardealului, recepția lucrării nu a fost semnată și l-a lăsat de viceprimarul Bebe Pasere să explice de ce, pentru că a făcut parte din comisia de recepție, care s-a întrunit zilele acestea:

S-au constatat nereguli, printre care gurile de canal nu au fost ridicate la nivel, bucățile de reparații trebuiau să se întindă pe tronsoane mai mari de drum și nu putem să semnăm o recepție pentru că noi am promis stradă ca în palmă și când colo nu e decât reparată”, a declarat Bebe Pasere.

Viceprimarul a mai precizat că în raport s-au acordat 90 de zile pentru a se remedia situația timp în care lucrarea nu este achitată către Strabag.

Primarul Felix Borcean a explicat că reprezentanții firmei și-au justificat calitatea lucrării prin faptul că licitația a fost pentru lucrări de reparații nu investiți și materia primă a crescut față de momentul semnării contractului. La auzul acestor explicații consilierul PNL Puiu Paica a replicat retoric: „de ce ni se întâmplă numai nouă?”.

spot_img

Actualitate