12.3 C
Caransebeş
11.8 C
Reșița
11.4 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Se caută soluții pentru TMK Reșița! Deputatul Rujan: „Trebuie protejați angajații!”

Politică

În urma discuțiilor dintre primul ministru, reprezentanții ANAF și sindicat, deputatul PNL de Caraș-Severin Dumitru Rujan este încrezător că se vor găsi soluții pentru întocmirea unui plan de monitorizare a combinatelor TMK Artrom din Reșița și Slatina.

Guvernul condus de prim – ministrul Nicolae Ciucă trebuie să găsească soluții pentru angajații de la TMK Artrom din Reșița, a declarat Dumitru Rujan după întâlnirea reprezentanților cancelariei prim-ministrului și Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și cu cei ai mișcării sindicale TMK Artrom din Reșița și Slatina.

A fost analizat impactul sancțiunilor dispuse la nivel european asupra activității combinatelor la care lucrează angajații din cele două orașe, fiind discutate soluții pe termen scurt și mediu, pentru protejarea locurilor de muncă. Autoritățile vor analiza solicitările transmise, urmând să elaboreze, în acest sens, un plan de monitorizare a fluxurilor financiare, pentru respectarea cadrului normativ european”, a menționat deputatul PNL de Caraș-Severin, Dumitru Rujan.

spot_img

Actualitate