24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Spațiile verzi din zona centrală a municipiului Caransebeș, în vizorul administrației publice

Politică

Primăria Municipiului Caransebeș, prin Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare a început o campanie de întinerire și reabilitare a spațiilor verzi, în cele trei parcuri ale urbei: cel din fața Primăriei, Dragalina și Teiuș.

În acest scop a fost înlăturat tot gardul viu din cele două parcuri centrale, în locul acestuia vor fi plantați puieți de arbuști ornamentali.

Am renunțat în totalitate la tot ceea ce înseamnă gard viu, e un concept total depășit. O să vedeți ceva nou și în fața Primăriei și în parcul Dragalina. Vom planta semințe de gazon în locul unde a funcționat patinoarul, apoi statuia generalului Dragalina va fi pusă mult mai frumos în evidență. O să aducem arbori noi, care-i vor înlocui pe cei care au fost tăiați, cum ar fi pe strada Avram Iancu (drumul spre piață) și 12 arbori noi în zona centrală de la Catedrala Episcopală până la fântâna de la Casa de Cultură. Celei trei parcuri, Dragalina, Teiuș și cel din fața primăriei vor avea o față nouă”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Cu această ocazie va fi montat și mobilier urban nou în zona centrului civic.

spot_img

Actualitate