25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

S-au ridicat gunoaiele din curtea Spitalului! A doua oară, într-o săptămână

Politică

Angajații de la Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare din cadrul Primăriei Caransebeș au fost, din nou în zona Spitalului Municipal de Urgență pentru a ridica mormanele de gunoaie strânse în doar câteva zile de la prima curățenie.

Saci de gunoaie menajere, resturi din lemn (paturi și alte mobiliere), moloz rezultat din decopertări, cartoane, lenjerii de pat (cearceafuri și altele), toate aruncate în spatele unității medicale.

Angajații SPIR au efectuat activitatea de ridicare a gunoiului în două etape la distanță de 4 zile, iar TRansal Urbis s-a ocupat de transportul și depozitarea gunoiului”, ne-a declarat reprezentantul SPIR, Caius Stepanescu.

Astfel de activități de curățenie se efectuează în mai multe zone ale municipiului:

În Centrul Civic s-au amplasat noile căsuțe pentru târgul de primăvară care vor fi vopsite în scurt timp, s-au toaletat arborii din zona centrală, iar spațiul verde a fost curățat și reamenajat. De asemenea, pe strada Ardealului se desființează și se înlocuiesc jardinierele de la salcâmii globulari. În Parcul Teiuș, SPIR a trecut la extragerea arborilor uscați care puteau deveni pericol pentru cei care vin în parc, băncile au fost recondiționate și vopsite, iar spațiile verzi sunt reamenajate. Iar în Parcul Dragalina, săptămâna viitoare, o firmă din Bistrița va trece la toaletarea platanilor, pentru îndepărtarea crengilor uscate”, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Caransebeș.

spot_img

Actualitate