32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

5 agenți de securitate din Caraș-Severin depistați sub influența băuturilor alcoolice!

Politică

Polițiștii din Caraș-Severin au desfășurat acțiuni pe raza municipiilor Reșița și Caransebeș, pe linia verificării modului de organizare a pazei și de executare a serviciului de pază, de către agenții de securitate.

Cu ocazia verificării agenților de securitate s-a urmărit modul în care aceștia cunosc și respectă îndatoririle ce le revin, având în vedere că sunt direct răspunzători pentru paza și integritatea obiectivelor, bunurilor și valorilor încredințate.

Au fost verificați 75 de agenți de securitate, inclusiv cu privire la obligația de a nu se prezenta la serviciu sub influența băuturilor alcoolice și nici de a consuma astfel de băuturi în timpul serviciului, la testările alcooltest 5 agenți de securitate fiind depistați sub influența băuturilor alcoolice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, 5 sancțiuni aplicate agenților de securitate depistați sub influența băuturilor alcoolice și 15 aplicate pentru că nu au purtat uniformă și a însemnelor distinctive.

spot_img

Actualitate