12.3 C
Caransebeş
11.8 C
Reșița
11.4 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Altercație la internatul din Caransebeș! Doi elevi suspectați de consum de droguri

Politică

Veștile rele se țin lanț de Internatul din Caransebeș, care este gestionat de SC Servicii și Cazare, societate la care Consiliul Local este acționar. După ce Curtea de Conturi a găsit nereguli din punct de vedere financiar, au fost sesizări privind comportamentul unor elevi.

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată zilele trecute, prin apel 112, despre faptul că la un internat din municipiu, doi tineri cazați în cadrul unității prezintă o stare ciudată și este posibil să fi consumat droguri.

Cei doi minori, de 15 și 16 ani, elevi ai unui liceu din municipiu, au fost preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportați la spital, prezentând o stare de oboseală.

În urma analizelor medicale efectuate în cadrul unității spitalicești nu au fost identificate substanțe stupefiante în organismul acestora, iar cei doi tineri nu au rămas internați.

Polițiștii continuă verificările în acest caz pentru a stabili dacă aspectele sesizate privind consumul de substanțe stupefiante se confirmă, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.

spot_img

Actualitate