34.6 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
32.6 C
Oţelu Roşu
luni 15 iulie 2024

Primăria Caransebeș nu a recepționat lucrarea de asfaltări străzi! Vor fi retușuri pe Ardealului?

Politică

Participanții la trafic au semnalat în spațiul public nereguli după lucrările de asfaltare de la sfârșitul anului trecut, mai ales pe strada Ardealului! Nici primarul Felix Borcean nu este mulțumit 100%, dar promite că recepția se va face, doar după ce vor fi retușate porțiunile neconforme.

Edilul mai spune că circulă zilnic pe Ardealului și mai sunt imperfecțiuni, însă până în primăvară vor fi remediate aceste aspecte și, după ce vor fi aplicate și marcajele altul va fi aspectul străzii:

Ardealului o văd zilnic, pentru că este drumul pe care merg eu la serviciu. Una peste alta, asfaltul este de calitate, mulți au întrebat dacă ne mai toarnă un strat de uzură, eu am insistat ca să fie un asfalt care se toarnă la autostrăzi, mai bun, un pic mai scump. Este adevărat că pe anumite porțiuni este mai vălurit, dar este un asfalt de calitate care nu ține apă deloc. Mai sunt zone în care trebuie să se intervină și în momentul în care constatăm că s-a refăcut vom face și noi recepția”, ne-a declarat primarul Felix Borcean, în emisiunea Oameni și Fapte.

De asemenea pe site-ul Primăriei Caransebeș au apărut astăzi lămuriri:

Lucrarea nu a fost recepționată și plătită integral, singura plată s-a făcut pentru substratul compus din piatră spartă, nu și pentru covorul asfaltic. Vă asigurăm că nu se va mai face nicio plată și recepția finală până când problemele nu vor fi remediate, iar lucrările vor fi executate în conformitate cu normele de calitate”.

spot_img

Actualitate