12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Volei și voie bună la sala CSS, In Memoriam Titus Stanimirescu și Mircea Busu

Politică

Cei doi antrenori de volei nu sunt uitați de către generațiile tinere, astfel că la sala CSS Caransebeș, s-a desfășurat un turneu de volei la care au participat atât echipe de amatori, cât și echipe de la secțiile de performanță, atât la fete cât și la băieți.

A intrat în tradiția acestui oraș, ca în luna decembrie să-i comemorăm pe cei care au pregătit generații de sportivi, pe cei care au pus Caransebeșul pe harta voleiului românesc, ne-a declarat antrenoarea Laura Andrei, directorul Clubului Sportiv Școlar Caransebeș.

Am vrut să marcăm acest moment dedicat profesorilor Titus Stanimirescu și Mircea Busu, care nu mai sunt printre noi, ca să știe și tinerii de acum că performanța este cea care definește un sportiv. Noi încercăm să-i atragem spre acest sport frumos, chiar dacă sunt mai multe tentații pentru copii, decât aveam noi în urmă cu ceva ani, important pentru corp și pentru minte este să practici orice sport, pentru că așa îți impui niște rigori în program, în educație și în viață”, ne-a declarat Laura Andrei.

La turneu au participat CSM Timișoara, Dream Team Caransebeș și CSS Caransebeș la fete și Gugulanii Caransebeș, CSS Caransebeș și echipa Old Boys Oțelu Roșu.

spot_img

Actualitate