24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Liberalii s-au simțit nedreptățiți în ședința de Consiliu Local Caransebeș

Politică

Prin vocea consilierului Vasile Rafa, liberalii din Consiliul Local au făcut precizarea că numărarea voturilor de la ședința de CL trecută, pentru amendamentul propus de ei, s-a făcut eronat. „Ce mai contează că mai e o săptămână până la Crăciun!”, i-a răspuns consilierul Valentin Dascălu.

Vasile Rafa susține că, la amendamentul privind aprobarea regulamentului de desfășurare a Târgului de Crăciun, pe lângă cei 8 consilieri PNL a votat pentru și consilierul PSD Ionel Sabadis, astfel că numărarea a fost eronat trecută în procesul verbal. Amendamentul făcea referire la locația târgului de Crăciun, și anume să rămână în zona centrală și nu în Teiuș cum a fost proiectul inițiat de primarul Felix Borcean.

Dacă erau numărate corect cu 9 voturi pentru amendament ar fi trecut și nu mai era nevoie să supunem la vot proiectul inițial cu locația Teiuș, lângă patinoar”, spune Vasile Rafa.

Felix Borcean a precizat că această remarcă trebuia făcută imediat când au fost numărate voturile, pentru că, după s-a trecut la votarea proiectului inițial care a fost aprobat cu 13 voturi pentru.

Oricum în acest an este restrâns târgul, avem doar un privat: Pizzeria Roberto și Clubul Rotary care își vor desfășura activitatea comercială lângă patinoar”, a spus primarul Caransebeșului.

În spirit de glumă consilierul Valentin Dascălu a declarat că cităm: „Și așa nu se face nimic. Anul ăsta suntem în pauză! Mai e o săptămână până la Crăciun!”.

spot_img

Actualitate