12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Felix Borcean: „Sper că nu ne ocolești!”/ Sorin Grindeanu: „În nici un caz, la 10.00 sunt la primărie!”

Politică

Vicepremierul României, Sorin Grindeanu, care este și ministrul transporturilor, și-a început vizita în Caraș-Severin la Primăria Caransebeș. Grindeanu a onorat invitația colegului de liceu și prietenului Felix Borcean.

În cabinetul edilului urbei cei doi caransebeșeni au discutat problemele orașului natal, printre care reabilitarea clădirii stației CFR, care se află într-o stare avansată de degradare, despre proiectele depuse spre finanțare în programul Anghel Saligny, probleme de drumuri și trotuare în Caransebeș, sau construcția unei noi creșe în cartierul Racoviță.

Când am auzit că vine Sorin în zona noastră l-am sunat și i-am spus că sper că nu ocolește Caransebeșul și mi-a răspuns că este pe lista sa vizită la ora 10.00, la primărie și s-a ținut de cuvânt. Este important să vină ajutor pentru realizarea unor lucrări de reparații și reabilitări mari la Caransebeș, dar și lucrări de investiții. Am discutat despre reparații la șoseaua de centură care s-a tot peticit în ultimii ani, despre reparații de străzi și drumuri, chiar și despre situația conflictuală cu d-na Musteța, care-și are investiția lângă centura Caransebeșului. În primul rând a fost o vizită ca între prieteni, eu l-am invitat și a venit”, ne-a declarat Felix Borcean, primarul Municipiului Caransebeș.

spot_img

Actualitate